Dochucovadlá
Detaily
Glukóza je jednoduchý cukor, ktorý sa vstrebáva priamo do krvi a nezaťažuje tráviace ústrojenstvo. Hroznový cukor je kaloricky porovnateľný s repným cukrom, ale má nižšiu sladivosť cca o 20%.
Detaily
Trstinový cukor Demerara značky Ravita sa vyznačuje svojou svetlo hnedou farbou a príjemnou karamelovou chuťou, ktorá sa prenesie do každého osladeného jedla alebo nápoja.
Detaily
Morská soľ značky Ravita Vašim jedlám dodá lahodnú chuť. Vyrába sa odparovaním morskej vody. Veselo ju môžete používať ako náhradu kuchynskej soli alebo pridávať do kúpeľa.
Detaily
Marhuľový olej značky Ravita sa vyrába lisovaním za studena pri teplote 40°C. Použitie marhuľového oleja je vhodné len v studenej kuchyni.
Marhuľový olej
10,61 €
Detaily
Ľanový olej značky Ravita sa vyrába lisovaním za studena pri teplote 40°C. Ľanový olej je vhodný na použitie len do studenej kuchyne. Môžete ho využiť pri príprave šalátov, dressingov, nátierok a pod.
Ľanový olej
5,19 €
Detaily
Kokosový cukor BIO značky BioFriend má príjemnú karamelovú chuť. Je výbornou náhradou bieleho cukru pri príprave koláčov, muffinov, kaší či na osladenie nápojov alebo čajov.
Detaily
Hnedý cukor krupicový značky Ravita je prírodný repný cukor, ktorý nebol rafinovaný. Je vhodnou náhradou bieleho cukru pri pečení, varení alebo príprave nápojov.
Detaily
Jablčným octom zo šťavy z celých jabĺk si dokonale dokážete obohatiť recepty na prípravu nápojov, smoothie alebo džúsov. Dodajte šalátom sviežosť a zaujímavú chuť pridaním jablčného octu.
Detaily
Kokosový olej značky Ravita je zbavený kokosovej chuti a vône. Je vhodný na použitie do teplej kuchyne.
Detaily
Makový olej značky Ravita sa vyrába lisovaním za studena pri teplote 40°C. Makový olej je vhodný na použitie pri príprave šalátov, koláčov, zákuskov, kaší, kde zintenzívni chuť makovej plnky.
Makový olej
8,50 €
Detaily
Sezamový olej značky Ravita sa vyrába lisovaním za studena pri teplote 40°C. Sezamový olej je vhodný na použitie do teplej aj studenej kuchyne. Výborný na prípravu šalátov, cestovín alebo restovanie zeleniny a mäsa.
Detaily
Ochucovadlo s kuchynskou soľou značky Solčanka je výborným pomocníkom pri varení. Neobsahuje žiadne látky zvýrazňujúce chuť ako sú glutamán sodný, inozinan disodný a guanylan disodný.
Detaily
Ochucovadlo s morskou soľou značky Solčanka je výborným pomocníkom pri varení. Neobsahuje žiadne látky zvýrazňujúce chuť ako sú glutamán sodný, inozinan disodný a guanylan disodný.
Detaily
Na ochutenie cestovín, oleja, paradajkovej omáčky a ďalších. Aglio e olio - cesnak a olej, základné zložky klasického talianskeho jedla.
Detaily
Plody anízu sú korenisté a sladké. Semená majú intenzívnu arómu s nádychom sladkého drievka - zvlášť vhodné na zvýraznenie sladkých zaváranín, rybích pokrmov a koreneného chlebového cesta.
Detaily
Kardamové semená majú korenistú chuť pripomínajúcu eukalyptus a citrón. Rastú v zelených strukoch, ktoré sa zbierajú ručne pred dozretím. Kardamom môžete využiť pri pečení alebo príprave čaju a kávy.
Detaily
Lahodná chuť koriandru je obľúbená po celom svete. Koriander je súčasťou rôznych koreninových zmesí. Využiť toto korenie môžete pri pečení.
Detaily
Naše šalátové korenie má sviežu chuť s kôprovým akcentom. Letná záhradná zmes je rafinovane doplnená o sladký petržlen. Zmiešaním s octom, olejom alebo jogurtom si za pár minút dokážete pripraviť dip alebo omáčku.
Akcia
Detaily
Do müsli, kaší, vločiek a jogurtov. Nádherná čokoládová chuť, príjemne ovocná s jemným korením. Kakao, pomaranč a kardamóm dodávajú müsli alebo jogurtu jemné korenisté tóny. Táto zmes urobí z vašich raňajok kulinársky zážitok.
Detaily
Korenie na ochutenie praženíc, omeliet a ďalších vegetariánskych jedál. Kombinuje klasické ochucovadlá vajíčok, ako sú cibuľa, pažítka a muškátový oriešok s červenou paprikou a zlatožltou kurkumou, ktoré dodávajú vajíčku výnimočnú chuť.
Detaily
Sladko-pikantná zmes na dochutenie chleba a bielej kapusty. Použitie: 1 čajová lyžička na 500g múky.
Detaily
Čierna himalájska soľ jemnozrnná značky Ravita je jedlá lávová soľ. Výborná je na ochutenie jedál ako náhrada bežnej kuchynskej soli. Má výraznú sírnatú chuť pripomínajúcu vajíčka.
Detaily
Orechový olej značky Ravita sa vyrába lisovaním za studena pri teplote 40°C. Orechový olej je vhodný na použitie len do studenej kuchyne. Môžete ho využiť pri príprave šalátov, dressingov, nátierok a pod.